090630

Har just blivit medlem på en gratis hemsida. För att kunna vara med i en bloggtävling där man kan vinna ett present kort för 500:- , och jag hoppas att jag vinner=)
Den är här http://carooliinaaa.blogg.se sen är det nått inlägg där, men jag kan inte länka för det är nått knas på min blogg. Så det får bli sådär
Om det går bra? ( till carolina )
Humm, imorgon bär det av till skellefteå campingen. Och det kommer bli jättekul, på morgonen far vi kanske kring nio tio tiden, sen parkerar vi husvagnen där och jag får gå där ifrån typ på stadsfesten och överallt så då ska jag typ vara med pia. Det blir säkert roligt:)
Jaaaa... Har inget mer vettigt att skriva, så ni får hare så bra nu sötnosar;*
Puss!

http://www.jennyskoja.blogg.se/








090629

Stod nyss och skrev moa och jenny på två lappar , eftersom dom vaar de två som hade alla rätt på den här låt grejset. Och sen lottade jag ju vem som skulle vinna, haha jag är så jävla glad nu. För mamma är i stan och kommer snart hem med nått åt mig, det blir väl braa. Men ni kanske vill veta vem som vann? JO, och det blev.....










Grattis jenny, hoppas det blev bra nurå. Du hade visst turen trots allt=D



www.jennyskoja.blogg.se :)

sommar helt klart!


haha verkligen en härlig sommarlåt!
tror den kommer spelas mke i sommar.
så dagens fråga idag blir. Tror du den här låten kommer spelas mycket på radion i sommar?:)
SVARA!!!!













WEBBKVALLA:)

090628

Shit! Såg på mobilen att frida ringde nyss, eller nyss och nyss... Ett tag sen, jag har iaf varit ute. Och nu är hon och badar i Finnfors haha elle hur det stavas. Jag tippar på att hon tänkte fråga om jag ville följa? Ååh, jag är jätte peppad på bada idag, Fast vi och våran familj ska det snart, eller efter höet har kommit. Då ska jag ringa henne och fråga om vi kan hitta på nått ikväll. Vi ska ju ändå till stadsfesten på onsdag och torsdag, plus chilla i skellefte och kanske på vb också. Så det kanske inte bara blir stadsfesten, hmm. Sen på fredagen far vi ju till boden, och jag ska påminna mamma att ta med sig kameran. Så självklart blir det massa bad bilder plus andra bilder då:)! Sen ska ju jag tävla på Fredag och Söndag. På lördagen badar man på Nordpolen. Jaja, ska kila nu! Pussen!

SIGGEEE VARMKORV:]

090627

lite fail på låtarna, dom två första. blev samma, det ska ju egentligen vara en annan låt på tvåan:]
hehe, men så får det vara. Idag har jag varit i stan och jag köpte ett sånt här hippie band så att det ser ut som man flätat det, eller alltså det är flätat. Jag ska ta kort sen så ni får se. Jag ser att det är några som har listat ut låtarna. Keep going ;)
Gör det du med, även om du inte är helt säker på alla. DU kan ju iaf försöka? Det skulle vara kul isf
Nu håller mamma på med maten och maja är här, plus emmma och ante. och ikväll blire jordgubbar med glass/ovispad grädde &SOCKER , MUMMS!♥
Det hör verkligen till sommaren , ni får en bild.
Jag tycker alla borde fatta vad S:ett står för ;) Klura påre annars. Puss så länge, /elin

090625


Det här blir nog sista inlägget för helgen. Eller jag vet inte, för jag kanske ska bort. Nu sitter jag iallafall och äter popcorn. Mumms! Idag har jag passat edwin och solat jätte mycke! Man får ju linje direkt:) Vilket väder alltså. Vi var även och badade idag, det var inte så kallt i vattnet som jag trodde. Eller det var inte kallt alls, det var skönt. Jag doppade mig flera gånger, och jag hoppas vi far och badar imorgon också. Ehmm, på onsdag bär det av med husvagnen till ske-å's camping, ring och smsa gärna=) 0768213715. Och va med mig? Då ska jag på stadsfesten och på vb, och kanske vara med Jessica och Sara någon dag.Alltså av onsdag och torsdag, hoppas det går!
Jag tänkte göra en lite rolig grej. Jag lägger in 5 låtar här, och då ska ni gissa vad låten heter, och artist. Sen lottar jag ut bland dom som hade alla fem rätt, eller den som hade fem rätt får en länkning i varje inlägg hela Juli. Lycka till!:)







1.




2.



3.





4.




5.





Det blev ju ganska lätta, men tänkte att man kanske inte ska ta allt för svåra.
Vill ni att jag ska fortsätta med det här eller göra nått mer liknande på min blogg?
/pusselin

(#)igen

Hejsan=) Läste nyss en blogg där hon skrev att hon kollat upp vilka som besökte hennes blogg, och det var mest dom under 14år. Alltså 12åringar, och hon tyckte att dom inte skulle läsa hennes blogg utan gå och se bolibompa ist. Jag menar, come ooon! shit... Lisa marklund, min bästavän sen jag vart liten. Är bland dom aktivaste på blogg.se www.endastlisa.blogg.se . Och hennes blogg är väl ganska "känd"??? ohyes!
tänkte slänga in en bild på en nyckelpiga, i love them!! so qt.

nyckelpigoor<3<33<3<3333

(#)

KAN DET BLI BÄTTRE VÄDER? (#)(#)(#)





ni får en bild på min mage(brun) och annas mage(SVART)
och jag lovar er, det är inte jag som är blek. det är hon som är svartsvartsvart-omg:):D
 såja



&en bild från skolavslutningen ,
PUSS OCH KRAM





 jihe

090625

Ååh shit så varmt det är idag, det är ju ännu varmare än igår:) Hoppas det blir fint väder hela veckan! Idag har jag barat legat ute och solat, sen ätit glass och lasta ved, en bra dag enligt mig! Jag vill ta ett dopp idag, det skulle vara skönt. Jag tror också det blir så, isf blir det väl i finnfors.Hur är det hemma hos er idag föresten? Anna ska snart till stallet och lasta alla grejer till Trolla, för hon ska hem på grönbete idag. Jag kanske ska följa men jag vet inte, kanske blir att jag stannar hemma. Åh ursch, jag ser en spindel nuu:( på väggen.. Jag tycker dom är äckliga:]
Men, har inte så mycket att skriva. OCH NU ÄR DET BESÖKSREKORD:D tror jag det är iallafall etthundraförtio stycken! keep on read
fast kommentera också: det gillas!

Ååh det funkar inte att ladda upp bilder
men jag försöker ladda upp någon bild ikväll
PUSS OCH KRAM ERAN ELIN


090624

Börjar med att säga hur jäkla varmt det är ute, typ 30grader;-O jag låg och solade för ett tag sen men solen går i moln nästan hela tiden. Ändå är det varmt! Och glassbilen kom just, mumms. Vi köpte dubbelnougat(stavning?), splittisar och spookies. jag tror splittisarna är goda.För mormor brukar köpa dubbelnougaten, dom är jättegoda. Mhmm, idag ska vi nog till stan. Lite senare då, jag vet inte vad vi ska göra riktigt. Och imorse sa mamma att vi skulle bort, alltså bort bjudna. Men vet inte hos vem för det säger hon inte=) Men det blir nog kul, och sen ikväll ska jag nog ut och springa, det är ju så varmt nu. Så hoppas deet blir lite svalar ikväll. Och jag hoppas på att få fara och bada idag, jag är jätte peppad! Fast det blir ju inte mitt första dopp iår (; Och förästen, vad ska ni hitta på i sommar?
svara alla ni som kikar in, vill veta och så kanske jag får hjälp av er vad jag kan göra också. Hare så bra sötnosar♥








tack lina för designen och headern! Hennes blogg hittar ni på....
www.linaimassor.blogg.se , (:

090623

Hallå där:) För ett tag sen låg jag ute och solade, men sen gick solen i moln. Säger man så?:] Iaf så tror jag att jag ska göra lunch snart. Jag sitter i köket och mamma, ronja, elias och edwin är ute och går. Medans jag och anna stannade hemma. Det är så att min hund ska vara borta i två veckor ungefär, så jag är hemma och ska mysa med henne hela dagen. Just nu sover hon, Hihi. Och imorgon ska det tydligen vara över 20grader, sa Anna. Hoppas hon inte ljuger;o men om det blir så varmt så måste jag verkligen till stranden!  Sen hoppas jag också på att det blir fint väder nästa vecka, för då är ju stadsfesten, och Boden. Och då ska jag och frida till Nordpolen och bada. Det är ju jätte skojigt där, sen i sommar ska jag även på Idolkollot. Jag hade anmält mig dit men jag tyckte det tog en väldans tid att få svar, så jag kollade om jag verkligen skickade det. Men icket, jag hade skrivit fel. Jag hade skickat till Joakim_GustaVsson. Det var Joakim_gustaFsson. Haha!
Men jag kopierade och skickade vidare till han. Sen tog det ändå tid att få svar, då mailade jag han och frågade om det kommit. Och Jooodå, det hade det. Men det var bara det att det hade blivit nått fel när han skulle skicka sitt svar. Aja, så kan det vara ibland ;-) Nu ska jag gå och göra lunch, hare bra sötnosar=)
pussen




pz out

090622

Hallåj, är inte alls på bra humör. Är jättetrött och har ont i huvudet, inte bra! Men igår typ klockan 2(på natten) vaknade jag och hade fruktansvärt ont i magen, och kändes som jag skulle spy! Huvva. Sen när jag somnade nere gick jag upp igen när jag vaknade och var på jätte dåligt humör för jag hade hört mamma snarka.. Och när jag kom upp låg Elina och sov, jag trängde mig in och tyckte att det var  varmt så jag öppnade fönstret. sen tidigt på morgonen vaknade vi av att Elias hade på tv:n på  typ högsta volymen. Kul att vakna till en tv? -Nej!
Och mamma och Elias for in till burträsk och for till tandläkaren. När dom kom hem for vi till travet och jag och Elina körde Picazzo, inte så jättekul. Men det var fint väder till och från iallafall! Hoppas det blir en varm sommar, det är ju hur skönt som helst med värme. När jag kom hem så fick jag en glass av mormor, gotti!  Och då åt jag den sen gick vi och studsa studsmatta med elias och ronja, vi körde olika lekar osv. Sen for Elina hem och jag gickupp och städade lite på mitt rum. Sen så hedde jag på datorn och efter det var det mat, Makaroner och korv. Gott!:) Och nu är ju också lägret på travet, jag ångrar att jag inte anmälde mig dit. Det är ju jättekul där. Amalia var där och jag fick igen min mobil som elina la på ett bord inne i stallet.Någon kunde ju ha tagit den!! Tur att Amalia skulle sova där så hon tog den och jag fick den när jag kom dit.
Elias och hans lag har match nu och Ronja är domare, jag fick itne följa.Buhu:( hoppas det går bra.
Jag undrar när Lina ska lägga in min design, hoppas det blir snart! Men nu ska jag iaf sluta skriva.
Hare bäst♥




090621

Hejsan! Igår var jag och Elina på travet, det var kuul! Jag träffade ganska många där. Typ Amzan, Julia, Julia, Alli, Petra, Thea, Felix , Adam, Anton, Sebbe, Dogge, Anita, Tobbe, Simon, AntonL OSV:) Har inte så mke att skriva men Lina ska göra min design och header, det blir säkert jättefint! TACKTACKTACK♥ Jag ska iaf ha nått med rosa och en bild på headern. Kan lägga in den nu, hare så bra! PUSS PÅ ER
äsch, de funka int. Ni får ju endå se den snart. hejs:)



;)

Hej sockersöta pullor!;) hahhahhaha skoja ba
idag äre ju midsommar och jag ska vara med elåjna hela HELGEN! wiho. det kmr bli skoj!
jag lägger ut en bild på oss håj!








och en dagens
fuckad bild men endå:]:]:]

vaaad

Hej, igår sovde jag ju hos Nadja. Det var kul men hon satt ba och prata med denne CARL....... Ååh:)
Men iallfall så hade vi träning för ett tag sen och det gick inte bra kan jag säga, jag tror inte det kommer funka bra på matchen imorgon asså. Men jag får bita ihop, vi är exakt 11man. Så stämnings får ju en fördel, men vi får se hur de blir. Man kan ju ha otur ibland:) Imorse så for jag till travet och gjorde några grejer sen så for jag och Anna på Subway, Oharre så gott det är! Men det var slut rostbiff så jag tog kycklingbröst, inte lika gott men de funka. Efter det så for vi tbx till travet och sen så har några av våra hästar hosta så vi kollade upp det på kliniken. Så vi får hoppas att dom kan tävla i Boden! Annars då blire inge kul, för Frida ska ju med dit å allt.Och sen var det ju denna träning dåra. Hehe:)
LET IT ROCK♥






i see you dance

Jag fick nyss reda på att hon som skulle göra min design och header inte orkar. Eller nått. Så jag ber varje person av er som läser detta. Kan ni göra en åt mig?:) Det är så grymt tråkigt att se en sånhär blogg, tycker iaf jag. Och jag lovar, i sommar kommer jag lägga ut massvis med bilder åt er. Jag vill verkligen inte fortsätta ha den här desigen.Som finns på blogg.se, inte kul.Men imorgon blire att vara med Nadja Englund, (kungen) och sen klockan 6 fara och spela match med U-laget. Hoppas jag får spela nurå, Annars då jävlar, blire inte kul:] Nej, men Anna sa att jag skulle typ börja spela. Så det blir  nog bra. Ni får ha det så bra, sötnosar! Puss♥








Den som säger att den kan göra en design, och verkligen göre.
Får en såndär som pris:]:]:] AHHAHAHAH

fotbollen gör mig tokig

Om någon timme äre fotboll. På midsommar ska jag vara med Elina Marklund. www.eliinasliv.bloggsida.se
Det kommer säkert bli jätteskoj;* vi ska vara med varandra hela helgen då. Och fredagen blire att fara till Bjurfors, sen Lördag vara på midsommar travet. Och sen kanske vi ska sova där till söndag. Hoppas! :) i husvagnen då. JAG LÄNGTAR JÄTTE MKE. Och jag längtar också tills vi ska fara till Boden, och när jag ska till Idolkollot i btk. Det är as mke jag ska göra i sommar, och sen ska jag också campa i skeå. Och fara på stadfesten med nån snubbe. WIHO, jag är rå pepp på allt som ska hända!!!
Men ni får en bild och en låt.Haha, en kul en ;-)



typ rå ball







ahahAHAHAHAaahh

puss


music in my ear

Hej gullpluttar! Ligger i sängen och vilar och lyssnar på musik från mobilen. Ååh, jag älskar det! Alltså musik.Jag hoppas ni röstar på mig på www.goteborgsflikka.webblogg.se nummer5 är jag=) Snälla! Jag tänkte lägga in ett video klipp från bästa Adam Tensta. Han är super bra, jag verkligen älskar han. Nu kom hans låt My cool, från mobilen alltså. Så jag lägger in den. Okej? Gillar ni Adam? Hiss eller Diss? För mig är han en solklar HISS!

people they are all the same

komigen och rösta på mig i veckans blogg hos www.goteborgsflikka.webblogg.se
NUMMER 5. det skulle verkligen vara jättegulligt!




svårt val

Hej sockersöta bloggläsare! Idag var jag ju och "spelade match" så att säga.Jag blir så jävla förbannad! Ja, jag kunde ju ha farit till Joypeak med Frida, + fara med Joars nya husvagn till Orrliden, men inget blev av för jag är ju fotbollsgalen.Och skulle egentligen fara och spela match med damlaget. Men jag satt där på bänken först första halvlek. Och tänkte, inget konstigt att ingen byter, det har ju bara gott en halvlek. Men sen, så börja jag bli mer och mer sur eftersom jag fick aldrig spela, och då var det en kvart kvar av matchen. Och jag blev så sur kan jag säga! Fick inte spela ens 10min och det var i Flarken, när jag kunde farit på två ROLIGA saker. Jag vet inte om jag ska tacka Ja, nästa gång. Om dom frågar, det var inte kul. Jag är faktiskt fortfarande sur, och mamma ba; då kunde Jon (tränaren) ju sagt typ ba ja men det kan bli så att du får sitta på bänken. Men icket:)
Men life is a bitch sometimes!! Jag har nog inget mer att säga, eller jo Ljusvattnet förlorade med 2-0, men det andra laget typ drog i tröjan hela tiden och typ putta ryggen osv. Och domaren blåste inte ofta. Men iallafall, så ni får ett youtube klipp.
Nån bra låt ska ni se, vänta jag ska ba kika om jag hittar nån:]
BTW, rösta på mig till veckans blogg tävling hos www.goteborgsflikka.webblogg.se, det skulle vara jättegulligt!
och han är ju så snygg!

mama say they where magic shoes they could take me anywhere










speed of sound

tjenis
Är det nån gullig som skulle vilja göra en blogg design & header?;)
Det skulle vare jättesnällt, jag menar. Hur kul är det att ha en sånhär design? som finns på blogg.se alltså!
Iaf har jag jättemke beslutsångest, men detär ju redan bestämt:)
Att välja mellan att fara med Frida och Elina på Joypeak som är jätteskoj!
Eller fara och spela match med damerna? som också är jättteskoj..
Ååh, jag vill ju både. Men klockan 11 far Frida hemifrån typ, och klockan kvart över tjugo över 11 kommer Jon, tränaren och hämtar mig på travet. Så jag skulle inte hinna båda. Och det är jag lite sur över, eftersom jag hade längtat till Joypeak så mycke. Men de blev som det vart nurå:) Men jag hoppas vi vinner imorgon. Och jag är lite nervös, för jag vet ju inte vad dom sätter mig på. E.x back, mitt , högermitt, topp. Åh herregud. Tänk om dom sätter mig på typ mitt mitt, då kommer jag ju vara död efteråt kan jag ju bara säga! Eller det kommer jag vara hur som helst, men tur är det då att kingen Jessica Lövström. Ska spela imorgon också:). Ja det var nog allt jag skulle skriva tror jag. Ni får ha ett fortsatt trevligt Sommarlov eller trevlig helg!
Puss♥





jag älskar anton och affe!

let me hold you for the last time

hej sockersöta bloggläsare!
idag var det ju skolavslutning, och det var jätte härligt. och det var några som sjöng och dom var hur duktiga som helst!
och det var hyffsat väder ju:)
jag ska lägga ut bilder senare när jag laddat in dom till datorn. då får ni bla se hur jag såg ut.
det blev inte alls det jag hade tänkt mig, hihi
ja, jag har nyss sövt min lillebror och hör några BOM uppifrån, eftersom anna håller på flytta in. eller hon her in ALLA SINA KLÄDER, vilket är ton med kläder. i en garderob=) det blir säkert bra, hon ska dela rum med mig. hehe
ni får en bild här också. hare bra sötnosar! puss<3




















jag säger bara en sak

jag skulle aldrig börja spela i sunnanå.
även om dom är bra osv.
men FYfaan vilken tränare asså, jag skulle inte kunna leva. jag skulle gett han en smäll på käften. jävlart säkert:)
tillochmed våra tränare fick ju adhd
men iaf, för låt för att jag inte skrivit nå mke på sistone.
om två dagar är det ju skolavslutning. och jag har bestämt mig för att ha
vågigt hår
hippie band
jeans shorts
vita tygskor
vit tshirt med tryck som serietidning
och som genomskinliga strumpbyxor, kommer inte ihåg vad det heter:]
IALLAFALL, så längtar jag jättemke! fast det känns verkligen inte som det gått ett år nu. det är amazing. innan bodentravet så kanske jag och frida ska klippa och färga håret. ska se hur det blir.
isf så klipper jag en deci typ och kanske tunna, och sen uppklippt eller nått
om ni inte fattade så blire ju att färga håret där också. så då frågar jag vilken färg dom tycker jag passar i. annars skiter jag i det. men det skulle ju vara roligt att färga en ny färg. och inte dras med samma hela tiden.
säg nån fin färg på håret som jag skulle "passa" i:)?
det skulle vara jätte gulligt! godnatt nu sötnosar, sov sött♥




salka:*

hej, just nu sitter jag hos elina marklund. och har nyss duschat, så sköönt!
hah, vi var ute och red berits hästar, öjgur och salka, dom var jättesnälla:)
jag red salka, hon var så fin! och det är ju islandshästar så dom kunde ju tölta. och vi gjorde det två gånger.
det var jättehärligt. ni har säkert sett det på tv:n. det är när hästarna "lyfter upp" huvudet och det ser ut som dom travar på samma ställe. iaf jättefint. men nu ska jag draa, och jag ska sova här inatt! WIHO
aja, HÅJSEEEN!!!!!!! ;D

stort hjärta

till sommar

090607

hej, ni som kommenterar anonymtt. jag vet vilka ni är eftersom det går ju kolla upp ip-adressen och det är ju moget att sitta bakom en dataskärm och skriva dit taskiga saker?
jag skriver inte dethär på min blogg bara för att jag blir sur eller nått, om ni trodde det så äre då inte så. jag bryr mig inte eftersom jag inte tar åt mig. ni måste ju ha sjuhiskla lite att göra på dagarna. jag tycker ni som kommenterar dumma kommentarer på allas bloggar kan sluta med det på dirren.
iaf igår så körde ju jag ett lopp som jag inte kört på två år, men det gick bra.
jag vann ju :D och det står vunnet med många längder. det var faktiskt kul.
sen, hästfejs. haha? jag tar inte åt mig serruuuu. om jag skulle gilla hästar så står jag för det. inte nått annat.
slänger in en bild innan jag for.
pussen♥

haha det gick inte.
så ni får en bild nån annan gång.
hejs

090605

godmorgon sötnosar!
dagens planer idag är att städa ur garderoben och slänga alla kläder som jag inte andvänder. dammtorka, dammsuga, och göra lite space för annas grejer om det blir så att hon flyttar in i mitt rum
igår städade jag hennes garderob och hon hade himla mke jeans och t-shirtar med tryck
sånt gillar jag!! hoppas det blir i mitt rum, om ni fattar? :]
iallafall, så undrar jag om det är någon som vil göra design och header :)?
och om nån kan säga hur man lägger in länkar typ från youtube, det är mke roligare att kika på bloggar som har så, tycker jag.
så om nån kunde vara gullig och göra det så äre bara kommentera i dethär inlägget!
imorgon skulle jag ju egentligen köra picazzos första lopp men han är typ sjuk...
hoppas han inte är de!!! för han springer ca tjugo sek snabbare och är nummer fyra så det skulle kunna gå bra för han.
men vi får se hur det blir:)









SKOLA♥♥♥

gammal kärlek rostar aldrig

idag har jag varit sjuk och och blött näsblod, förbaskat!
igår spelade vi match mot burträsk och dom vann med 3-0 inteilla! vi fick ba inte in nått mål men det var faktiskt nära några gånger.
amalia ska iaf börja som stötare och jessica på mitten.
idag så var jag i emmas lgh och städa lite, och sen fick jag ett hårband och två halsband av anna.tack syster!:)
jag ska inte på skolan imorgon så det är 6skoldagar kvar!!!!!! sen sommarlov, oharre såskönt! på sommmarlove ska jag till boden med husbil/husvagn, sova på campingen i skeå och fara på stadsfesten, fara på idolkollot i btk, kanske fara till ponnytravlägret, och sen ska jag vara med massa folk, och bada såklart!!!!
vad ska ni göra i sommar?
men nu ska jag ta och sova, godnatt sötnosar!







vild
och dedär var hårbandet jag fick!

:]

åh, jag är jättetrött
min dag
♦vakna, sen skola
♦åka hem med bussen och äta
♦skulle på träningen med moppe men den fick adhd så den börja köra upp i 60 ba WROOOOM, när den stod still och typ burna iväg på vägen, knas
♦mamma hämta oss och skjutsa oss ist
♥träning
♦i foppa.... jädrans skoskav...
♥hem och äta marängswich eller hur man stavar:] hihi
♦hjälpte ante och chrille att lasta in hö i finkan
♥drog några SKITroliga skämt
♥hoppa in i duschen och hade på varmaste och ba spola för pappa ba: elin du måste göra slut på varmvattnet för annars far det ut i elementen och då blire asvarmt så jag fick duscha i typ en timme:]
JA, lite konstig lista men ändå:] orkade inte skriva för är jättetrött!
och anna sover över idag, men hare sött nu gullungar.
pussen!

RSS 2.0