090709

Ååhå, Mamma blev "just" kidnappad. Vilket betyder att farmor kommer idag och mamma ska vara borta hela dagen,kvällen och imorgon. Idag ska hon typ vara på stan och shoppa, sen ska dom till Piteå och se uppträdanden och mamma och pappa fick ett hotellrum (lyx ofc), och då ska dom sova där tills imorgon. Blir säkert kul och jag undrar vilka det är som uppträder. Får hoppas på några talangfulla. Amalia var ju här igår och vi gjorde inget spec men vi skulle iaf sova i husvagnen så vi gjorde rent i sängen, typ bytte lakan osv. Sen såg vi film och det blev Just like heaven, SHIT så bra den är! Jag älskar den, ni borde verkligen se den. jag älskar att se film, iaf så äre en tjej som inte vet att hon är död, och hon har hamnat i koma och då äre en kille som flyttar in i hennes lgh och då är hon som en ande och han är den enda som ser henne och kan prata med henne osv, och då typ försöker dom göra så att hon vaknar ur koman och typ dom blir kära osv sen äre massa som hänger ihop med varandra. Iallafall ären super duper bra!!!!
Sen imorse såg vi Blade, inte så jättebra men den funka. Han dödar iaf vampyrer och sånt. Men ni får en bild på båda filmerna. Kyss/E
 den där bilden är iallfall på våran film.
 där är dom det handlar om och hon kan inte röra saker, men då när dom tar varandra i handen, så känner hon det och han med :).










Kommentarer
Postat av: matilda

sv: mm hahha :P vas ka du göra idag?:)

2009-07-09 @ 16:04:25
URL: http://matildaabergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0